• 2023 TYT MSÜ KPSS ALES Paragraf Çöz Taktikli Soru Bankası Liyakat Yayınları
2023 TYT MSÜ KPSS ALES Paragraf Çöz Taktikli Soru Bankası Liyakat Yayınları
Ürün Kodu : 9786056866494
39.90 TL   Kdv Dahil
Yeni Ürün
ISBN:9786056866494
Yazar:Paragraf Çöz
Basim Tarihi:2020
Sayfa Say:145
Kitap Ebatı:19x27
Kargo: Aynı Gün kargo
Görüntülenme Sayısı :  37
-
+

 2023 TYT MSÜ KPSS ALES Paragraf Çöz Taktikli Soru Bankası Liyakat Yayınları

Değerli arkadaşlar

ÖSYM’nin yapmış olduğu hemen her sınavda paragraf soruları oldukça fazla yer tutmakta ve sınavların (adayların) kaderini belirlemektedir. Bu sebeple adayların paragraf sorularına özel hazırlık yapması ve nitelikli sorular çözerek sürekli pratik yapması gerekmektedir. Şu an incelemekte olduğunuz “Paragraf Çöz” kitabımız paragraf bölümü için gerekli olan tüm bilgiler ile birlikte soru pratiği sağlamak ve nihayetinde netlerinizi yükseltmek için özel hazırlanmıştır.

Kitapta öncelikle paragraf bölümü hakkında gerekli ön bilgilendirme yapılmış ve her konu başlığına özel kısa bilgiler ve taktikler paylaşılmıştır. Akabinde özenle hazırlanan sorularla ÖSYM tarzında pratik yapma imkanı sunulmuştur. Düzenli bir çalışma ile bu kitap sayesinde paragraf netlerinizin hızlı bir şekilde artacağından hiç şüphemiz yoktur.

Çalış – Çöz mantığına dayalı olarak hazırlanan bu eser tüm adayların mutlaka faydalanması gereken bir başucu kaynağıdır. Şimdiden hepinize sınavlarınızda başarılar diliyor ve “Paragrafı Fulledim” mailinizi bize ulaştırmanızı bekliyoruz.

Hayallerinize en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle.

BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.